Om oss

Vi har ett brett utbud av tjänster inom bygg och industri och jobbar mot både mot företag och privatpersoner inom Stockholmsområdet.

Bland annat erbjuder vi tjänster inom om- och tillbyggnad och utomhusarbeten. Dessutom har vi tillgång till hantverkare inom VVS, el och golvläggning vilket gör att vi alltid kan erbjuda totalentreprenad. 

Erfarenhet och kompetens

Våra anställda har alla olika erfarenheter och utbildningar som gör att vi har kompetensen att utföra arbeten inom flera olika områden. Vi har under många år samarbetat med stora entreprenadföretag såsom Skanska och PEAB, vilket gör att du kan känna dig trygg i att få hantverk av högsta kvalitet. Bredden inom vår verksamhet är unik och det som gör oss till det självklara valet oavsett vad du behöver hjälp med. Bacuda har kompetensen för att hjälpa just dig.

Våra olika bakgrunder gör att vi vet exakt hur vi ska hantera alla uppdrag oavsett vilken storlek det handlar om. Vi kombinerar det bästa från ett litet företag med det bästa från ett större – något som vi känner att vi verkligen har lyckats med.

För oss spelar uppdragets storlek ingen roll, det handlar istället om hur våra kunder upplever vår service och därför gör vi ingen skillnad på större och mindre projekt. Hos Bacuda är alla kunder lika mycket värda och behandlas med lika stor respekt.

Bred erfarenhet, gedigen utbildning, ett perfekt bemötande och hög kvalitet på alla sorters uppdrag gör Bacuda till det självklara valet oavsett om det handlar om areamätning, tillbyggnationer eller renoveringar i Stockholm. Välkommen till oss!

Vi planerar tillsammans 

För oss är det viktigt att en dialog upprätthålls under hela uppdraget. Vi sätter oss därför ner innan varje projekt och går igenom vad som ska göras, till vilket pris och hur lång tid det kommer att ta. Det här är något som du som kund kommer att tjäna på och fungerar som en extra trygghet – både för dig och för oss. Dialogen mellan oss är A och O och gör att vi tillsammans lösa de problem du har eller det projekt du behöver hjälp med.

Vi jobbar både mot privatpersoner, större bostads- och hyresföreningar och vi känner oss tack vare vår breda erfarenhet, kompetens och utbildning oss säkra med att vi kan hjälpa just dig.

Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi på bästa sätt kan planera ditt projekt! 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bygg, anläggning och industri